هزینه کامپوزیت دندان، اولین مسئله می باشد که در زمان انجام این کار فرد به آن توجه می کند، به طور کلی هزینه هایی که برای کامپوزیت دندان در نظر گرفته می شود به عوامل مختلفی بستگی دارد که در ادامه آنها را برای شما شرح خواهیم داد.
کامپوزیت دندان چیست؟
یکی از پرطرفدارترین روش ها برای زیباسازی دندان ها و اصلاح طرح لبخند کامپوزیت دندان است، در این روش از متریال مخصوصی استفاده می شود تا به وسیله آن بتوان دندان ها را سفیدتر و زیباتر کرد، همچنین کامپوزیت دندان گزینه بسیار مناسبی برای ترمیم مشکلات کوچک و جزئی موجود در دندان ها است.
هزینه کامپوزیت دندان چقدر است؟
کامپوزیت دندان نسبت به سایر روش های زیباسازی دندان ها برای مثال لمینیت هزینه کمتری دارد و زمان بیشتری نیز بر روی دندان های شما باقی می ماند؛ از این رو مقرون به صرفه تر است، هزینه کامپوزیت دندان را به طور دقیق نمی توان بیان کرد، بهتر است برای دریافت اطلاعات دقیق از قیمت کامپوزیت دندان به دکتر متخصص این امر مراجعه کنید.
هزینه کامپوزیت دندان به چه عواملی بستگی دارد؟
هزینه کامپوزیت بر اساس معیارهای مختلفی تعیین می شود، که در ادامه اصلی ترین آنها را برایتان شرح خواهیم داد:
- تعداد دندان هایی که نیاز به کامپوزیت دارند.
باتوجه به اینکه قصد دارید کدام دندان ها را کامپوزیت کنید و تعداد آنها چه قدر است می توان هزینه کامپوزیت را تعیین کرد.
2. میزان مهارت و تخصص دندانپزشک.
هرچه قدر پزشک متخصص مهارت بیشتری داشته باشد و نیز سابقه کاری او بیشتر باشد، هزینه دریافتی او نیز بیشتر خواهد بود.
3. نوع و برند کامپوزیت دندان
برند موادی که برای انجام کامپوزیت در نظر گرفته می شود نیز می تواند بر روی هزینه انجام این کار تاثیر گذار باشد، زیرا؛ اگر برند مواد مرغوب نباشد عمر آن نیز کمتر خواهد بود.
4. درجه رنگی کامپوزیت دندان
رنگ کامپوزیتی که توسط شما برای دندان ها انتخاب شود نیز بر روی هزینه های آن تاثیرگذار است.
5. مواد کاشت کامپوزیت دندان
مواد انتخاب شده برای کاشت کامپوزیت به اندازه برند از اهمیت بالایی برخوردار است و مقاومت آن را نشان می دهد.
6. منطقه و محلی که کامپوزیت را در آن انجام می دهید.
اگر در تهران و شهر های بزرگ قصد انجام کامپوزیت را دارید و نیز در منطقه بالاشهر هستید هزینه کامپوزیت شما بلاتر خواهد بود.
7.هزینه ای که توسط بیمه پردا خت می شود.
برای اطلاع دقیق از قیمت کامپوزیت دندان و دریافت مشاوره می توانید به مطب دکتر امیر مقدادی مراجعه کنید، بهتر است قبل از مراجعه حضوری، از سایت ایشان نوبت ویزیت را دریافت کنید.
مطالب جالب: میزان تراش دندان ها در کامپوزیت
هزینه کامپوزیت در سال 1403
باوجود بالا رفتن هزینه های مربوط به دندانپزشکی در سال 1403، و تغییرات مداوم آن نمی توان مبلغ دقیقی را برای انجام کار کامپوزیت بیان کرد، و حتما باید به پزشک متخصص این امر مراجعه کنید، بهتر است برای انجام کار کامپوزیت دندان وقت را هدر ندهید زیرا؛ هزینه انجام این کار به طور مداوم در حال افزایش است.
خلاصه مطلب
هزینه کامپوزیت دندان به عوامل مختلفی بستگی دارد، که بر اساس آنها هزینه پرداختی شما متفاوت خواهد بود، به طور کلی هزینه دقیقی برای کامپوزیت دندان نمی توان مطرح کرد و بهتر است برای اطلاع دقیق از هزینه ها به دکتر متخصص این امر مراجعه کنید، و با گفتن معیار ها و درخواست های خود، از هزینه دقیق کامپوزیت برای خود اطلاع پیدا کنید.
سوالات متداول
یکی از بزرگترین شکایاتی که افراد هنگام فکر کردن به کامپوزیت دندان دارند این است که میترسند آسیب ببیند. خبر خوب این است که اکثر افراد در طول روش درمان کامپوزیت یا بعد از درمان احساس ناراحتی نمی کنند. اگرچه ممکن است هنگام دریافت کامپوزیت فشار کمی وجود داشته باشد، اما اکثر بیماران درد زیادی احساس نمیکنند و حتی برخی ترجیح میدهند که فقط به موسیقی گوش کنند یا تلویزیون تماشا کنند.
تا زمانی که دندان های شما سالم هستند، کامپوزیت ها می توانند برای چندین دهه دوام داشته باشند. مدت زمان ماندگاری آنها تا حد زیادی به شما و میزان مراقبت از آنها بستگی دارد: اقدامات بهداشتی دهان و دندان در خانه و مراجعه منظم به دندانپزشک. توصیه می کنیم هر پنج تا هفت سال یکبار کامپوزیت خود را تعویض کنید. اگر بخشی از این کامپوزیت شکسته یا خرد شده، زمان خوبی است که فوراً آن را جایگزین کنید تا ساختار باقی مانده دندان نیز از پوسیدگی محافظت شود.
کامپوزیت و روکش دندان هر دو روش دندانپزشکی برای بهبود لبخند شما هستند، اما کدام یک گران تر است؟ یک تصور غلط رایج در بین بیمارانی که می خواهند لبخند خود را بهبود بخشند این است که کامپوزیت هزینه بیشتری نسبت به روکش دارد. در حقیقت، کامپوزیت ممکن است ارزانتر از آن چیزی باشد که فکر میکنید!
به دلیلی اینکه کامپوزیت در دسته جراحی های زیبایی قرار می گیرد، تحت پوشش بیمه های دولتی مانند تامین اجتماعی قرار نمی گیرد، و تنها بعضی از بیمه های تکمیلی بخشی از هزینه را به شما پرداخت می کنند.
بله؛ خوردن بعضی از مواد غذایی و خوراکی های سفت مانند تخمه و آجیل بعد از انجام کامپوزیت ممنوع است زیرا؛ باعث وارد شدن آسیب به روکش و ترک خودن آن به مروز زمان می شود.